Wils badkamermontage is specialist in totaal renovatie van uw badkamer en/of toilet. Met totaal renovatie bedoelen we dat wij alle werkzaamheden van sloop tot eindschoonmaak zelf uitvoeren.

Op het moment dat u bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, zal onze monteur bij u langskomen om al uw wensen door te nemen. De monteur zal u tevens advies geven of hetgeen wat u wenst wel of niet gerealiseerd kan worden. Samen zullen we komen tot een ontwerp naar uw wens. Wij zullen er dan voor zorgen dat u een passende en vrijblijvende offerte ontvangt.

Wils badkamermontage biedt u tevens de mogelijkheid om een showroom te bezoeken bij een van haar leveranciers voor sanitair en tegels. Onze badkamer installateurs kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

-Demonteren van uw oude toilet en/of badkamer
-Puin afvoeren
-Aanleggen en eventueel verwijderen van leidingen
-Egaliseren van wanden en vloeren
-Uitvoeren verschillende tegelwerken
-Aanbrengen van een verlaagd plafond in badkamer en/of toilet
-Een compleet toilet realiseren
-Stukadoren
-Monteren van sanitair
-Kit werkzaamheden
-Elektra werkzaamheden

Om uw droombadkamer en/of toilet te verwezenlijken, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Dit geldt zowel voor als tijdens de installatie. Wils Badkamermontage is telefonisch bereikbaar op: 06-22885577 of via het contactformulier.