Wils Badkamermontage

Familie Backer

Na 25 jaar besloten we de badkamer te verbouwen. Een ingrijpende verbouwing want alles zou eruit en gestript moeten worden tot en met het Velux dakvenster toe. Onze eis was dat we deze klus in enkele weken geklaard wilden hebben het liefst door één persoon die bovendien ook nog eens vakman eerste klas is.

Na wat rondvragen en -kijken besloten we enkele offertes op te vragen. Wilco sprong er als enige direct uit. Niet zozeer voor wat betreft de prijs maar wel heel duidelijk door zijn manier van werken, keuze van materialen en zijn enthousiasme. Hij vertelde ons dat we eens bij Middelkoop in Culemborg een kijkje moesten nemen om ideetjes op te doen. De vertegenwoordiger heeft ons erg goed geholpen en nam alle tijd voor het ontwerp. Toen hij hoorde dat Wilco bij ons de verbouwing zou gaan doen bevestigde hij meteen dat we zowat de beste vakman in huis zouden halen die hij kende.

Begin december 2013 was het dan zover. We hebben Wilco de huissleutel gegeven zodat hij overdag ongestoord zijn gang kon gaan. Dagelijks hield Wilco ons op de hoogte van de vorderingen en als er iets was dat beter of mooier kon dan zorgde hij daarvoor. Zelfs bij een lekkage op het dak werd door Wilco een dakspecialist gehaald zodat ook dit euvel opgelost werd. Bij thuiskomst troffen we dagelijks alles netjes aan. Het zag er opgeruimd uit. Wilco plakte alles altijd netjes af en stofzuigde dagelijks. Ruim een week voor Kerst kreeg de badkamer steeds meer de vorm die we voor ogen hadden. Het is absoluut Wilco's verdienste en vakmanschap dat alles zo mooi is geworden.
Lees verder op de volgende pagina...