Wils Badkamermontage

Familie Visser


Na lang nadenken hebben wij besloten om de badkamer en de wc beneden te verbouwen. Dit was het enige plekje in huis wat nog niet als thuis voelde. Na veel onderzoek en recenties uitgekomen bij Wilco van Wils badkamer montage. Na een fijn gesprek en een heldere offerte hebben wij besloten de verbouwing door Wilco uit te laten voeren en hier hebben wij absoluut geen spijt van.

Wilco is een vakman met passie voor zijn werk. Tot in detail werd alles netjes verbouwd zoals afgesproken. Niet alleen de afgesproken werkzaamheden werden volledig naar wens uitgevoerd maar ook klussen die naar buiten kwamen tijdens de verbouwing heeft Wilco direct aangepakt. Bij thuiskomst twijfelden wij soms weleens of Wilco wel geweest was omdat alles keuring netjes opgeruimd was, op het moment dat wij de badkamer inliepen zagen wij dat hij wel degelijk geweest was en iedere dag werd het mooier en kwam het eindresultaat in zicht!

Na 3 weken intensief klussen was het dan eindelijk zover, wij konden gaan genieten van onze nieuwe badkamer en toilet. Het eindresultaat is verbluffend en de afwerking perfect. Alle gasten die we hebben mogen ontvangen zijn razend enthousiast net als wij! Ik kan iedereen Wilco van Wils Badkamer montage aanraden en wil hem via deze weg onwijs bedanken voor de fijne samenwerking!
Kijk voor foto's op de volgende pagina...